Jadual Susu

Lilypie Breastfeeding tickers centre

Thursday, 15 August 2013

Dulu dan sekarang..

Alhamdulillah da genap setahun usia nur dan bermakna setahun juga Nur masih menyusu dengan ku...maka bersiap sedielah dengan gerak gempur untuk menambah stok susu untuk 1thn lg! Tekadkan diri tabahkan hati dan keazaman yang tinggi untuk mencapai impian ku ini..Ya ALLAH berikanlah kekuatan kepada ku untuk menempuhi segala cabaran dalam tempoh aku menyusukan anakku...

Mood...tengah semangat nih!! Ok...tak dilupakan juga sepanjang penyusuan nie aku sangat berpuas hati dengan bantuan set menyusu dari Shaklee...Alhamdulillah nampak perbezaan dan hasil yang ketara!!!..ESP, Alfalfa, B-Complex, Vitalea, Vitamin C, Mealshakes, Performance Drink dan Vitamin E.....sume memang terbaik!!!! Kenapa Shaklee bukan yang lain..??? Belajar dari pengalaman lalu ku bertekad untuk memberi hanya yang terbaik kepada simanja..

Dahulu masa anak sulung ku Muhammad hanya sempat menyusu selama 8 bulan jer...dengan keadaan stok susu yang boleh diibarakan macam kais pagi makan pagi kais petang makan petang...korek lubang sane tutup lubang sini...hampa dan kecewa!! Ilmu penyusuan pun cetek sesangat...Hanya berbekalkan semangat yang kadang2 pun ade pasang surutnyer...hehehe. Dan bersyukur ler sangat2 yang sekarang ni dah ade macam2 kemudahan dan info2 boleh kita dapat kat hujung jari jer...cume nak dengan tak nak jer!!! Chaiyok2...Semoga tercapai impian ku untuk menyusukan Nur selama 2 tahun...Ok sekian..kite jumpe lagi di entry yang lain yer..


Jika ade sebarang pertanyaan mengenai Produk Shaklee bolehlah menghubungi saya melaui sms, whatsapp ke 013-2186707 atau email ke norhafizahabusuid@gmail.com



1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete